Ekipa Mornara je dovela nekoliko fudbalera, od kojih se očekuje da budu prava pojačanja ove sezone kako bi Barani ostvarili što bolje rezultate u ovogodišnjem prvenstvu. Jedan od njih je Lazar Lambulić, koji je lani igrao za Jezero, a ima i solidno iskustvo u Prvoj ligi. Igra na poziciji veznog igrača, za ekipu Plava prošle sezone dva puta pogađa mrežu protivnika i šest puta asistira napadačima kod pogodaka. Lambulić kaže da je zadovoljan uslovima i radom u klubu

Utisci Lambulića u novom klubu Mornaru

Moram reći da je Mornar odlično organizovan. Što se mene tiče, odmah sam uspio da se prilagodim, mada mi nije bilo teško jer su me saigrači brzo prihvatili. Trenutno smo na pripremama na Zlatiboru, gde radimo maksimalno dobro, i zato očekujemo da ova ekipa, koja ima izuzetan kvalitet, ostvaruje dobre rezultate u ovogodišnjem šampionatu. Mornar je spoj mladosti i iskustva, ali ima i par individualaca, vrlo iskusnih igrača koji su imali iskustvo u velikim klubovima, što u prvenstvu može prevladati u odnosu na rivale. Mi mladi smo tu da nadomjestimo kvalitet – kaže on.

Barani su na Zlatiboru već odigrali jednu utakmicu, izgubili su do ekipe Voždovca rezultatom 3:0.

– Mislim da je rezultat previsok u odnosu na dešavanja na terenu, jer smo i mi imali periode dobre igre. Da smo prvi postigli gol vjerovatno bi i utakmica krenula u drugom smjeru. Klub sa ovakvom organizacijom zaslužuje maksimum, a smatram da je Mornar na pravom putu. Baš zbog toga moramo dobro spremiti, da već od početka prvenstva krenemo jako i ostvarimo sve što smo postavili kao ambicije za ovu sezonu. Vjerujem u to, i svi ćemo se za to boriti – kaže Lambulić.