Fudbaleri Mornara igraju večeras (20:00 sati, stadion SRC “Topolica” ) protiv Berana prvi meč baraža, revanš je 3. juna u Beranama.

Fudbaleri Mornara su tokom ove sezone ostvarili puno važnih trijumfa, imali i padova, a vjerni fanovi kluba očekuju da će večeras njihovi ljubimci ostvariti rezultat koji će im za četiri dana garantovati miran put na sjever Crne Gore.

To očekuje i trener Mornara Zoran Đurašković.

“Veoma bitna utakmica za naš klub i sve ćemo uraditi da ostanemo prvoligaši. Ova ekipa je pokazala da zna da igra dobar fudbal, nažalost ni dobre igre u poslednja četri kola i osvojenih 7 bodova nijesu bila dovoljna, zbog ostalih u neku ruku čudnih rezultala. Probaćemo da dosta toga riješimo u prvoj utakmici, odnosno večeras. Pozivao bih opet naše navijače da nas podrže i da dođu u što većem broju”, kazao je Đurašković.

Utakmica Mornar Berane igra se večeras u 20 časova, a vodiće je glavni sudija Savo Vujović sa Cetinja sa pomoćnicima Miodragom Brajovićem iz Podgorice i Igorom Tomaševićem iz Nikšića, dok je četvrti sudija Vladimir Bjelica iz Nikšića.

Kontrolor suđenja je Slavko Radulović a delegat meča je Petar Stojanović.