U okviru 17. kola domaćeg šampionata, Mornar gostuje ekipi Budućnosti na na stadionu pod Goricom.

Utakmica se igra sjutra (nedelja , 26. novembar) u 15.00 sati, utakmicu prenosi TV Arena sport. Naša ekipa ulazi s optimizmom u utakmicu s drugoplasiranom Budućnosti. Trenutna forma i dobre igre Mornara daju im pravo da očekuju pozitivan rezultat.

Andrija Kolundzić, 21-godišnji fudbaler koji se ovog ljeta pridružio Mornaru iz Iskre, sjajno se uklopio u ekipu i pruža dobre igre na terenu. Sa svega 18 godina, već je bio prepoznat kao fudbalski talenat dok je igrao za Zagrebački Dinamo. Razgovaramo s njim o sutrašnjoj utakmicis aekipom u Budućnosti .

  • Naša ekipa ulazi u svaku utakmicu s maksimalnim zalaganjem, i sutra neće biti izuzetak – daćemo svoj maksimum. Ove sezone smo pokazali da možemo parirati svim ekipama u ligi , optimista sam iako igramo protiv kvalitetnog protivnika koji se bori za titulu. Naša forma je odlična, igramo sa dobrom ekipom i vjerujem da će biti dobra i zanimljiva utakmica. Rekao je Andrija Kolundžić.

Na centru  “Pod Goricom”  na utakmici između Budućnosti i Mornara biti Nikola Dabanović. Njegovi  asistenti na ovoj utakmicu su Nikola Radulović i Marjan Paunović, a četvrti sudija je Manojlo Sekulić.