📸🏆🔥 MeridianBet 1. CFL ⚽️ 23/24 2️⃣3️⃣


🏟️ DG Arena, Podgorica 📍


🗓️ 03.03.2024

⏰ 15:30 ⌚️

⏱️9️⃣0️⃣+6️⃣ Kraj utakmice! Mornar je ostvario veliku pobjedu, herojska igra naših momaka, bravo za cijelu ekipu i stručni štab.
⏱️8️⃣5️⃣ minut utakmice, Draško Božović dobio je drugi žuti karton, što rezultira crvenim kartonom i njegovim isključenjem s terena. Istovremeno je Balša Vukotić, koji je već bio van igre, takođe dobio crveni karton.
⏱️8️⃣0️⃣ . minut utakmice, trener naše ekipe je napravio još dvije izmjene. Vujačić i Seratlić su ušli u igru, dok su Vušurović i Marlon Ondong napustili teren.
⏱️7️⃣5️⃣⚽️ GOLLLLLLLL za Mornar! 🎉💥 , Škrijelj je sjajno prošao po lijevoj strani i uspio pronaći Danijela Nikolića u sredini. Nikolić je ubacio loptu u mrežu protivnika.
⏱️7️⃣1️⃣⚽️ . minut utakmice, Balša Vukotić iz Mornara dobio je žuti karton. ⚠️🟨 u sledećem minutu Danijel Nikolić mijenja Vukotića.
⏱️6️⃣8️⃣. minut utakmice, trener Mornara je napravio dvostruku izmjenu. Ćetković i Ljutica su ušli na teren, dok su Vuković i Mitrović napustili igru.
⏱️6️⃣6️⃣minut utakmice, Stevanović je izveo centaršut, a Vukotić je dobro pokušao glavom. Nažalost, njegov udarac je otišao pored gola Dečića
⏱️5️⃣9️⃣⚽️ minut utakmice, Vuković iz naše ekipe je dobio žuti karton. 🟨
⏱️5️⃣3️⃣⚽️ . minutu utakmice, Gavrić, igrač Dečića koji je ušao na početku drugog poluvremena, dobio je crveni karton zbog prigovora. 🟥
⏱️4️⃣8️⃣. minutu utakmice, Dečić je imao prvu pravu šansu! Šarkić je sjajno šutirao s ivice kaznenog prostora, ali Stefan Popović, golman Mornara, je briljantno intervenisao i sačuvao svoju mrežu netaknutom.
⏱️4️⃣6️⃣⚽️ Počelo je drugo poluvrijeme! 💪🔥 U redovima Dečića, Brazilca Augusta je zamijenio Gavrić.
⏱️4️⃣5️⃣+1️⃣ Kraj prvog poluvremena! ⚽️ Naši igrači sjajno pariraju lideru na tabeli i drže se u ovoj izuzetno važnoj utakmici. Naša ekipa je imala jedinu pravu šansu preko Marlona u 29. minutu.
⏱️3️⃣4️⃣. minuti utakmice, Marlon Ondong je dobio žuti karton.🟨
⏱️2️⃣8️⃣. minutu utakmice, sjajna solo akcija Škrijelja sa desne strane! 🌟 Ubacio je loptu za Marlona koji je šutirao glavom sa 3-4 metra, ali nažalost bio je neprecizan. 😔⚽️. Prva top šansa na utakmici .
⏱️1️⃣3️⃣ minut , bez izrazitih šansi, novo je da su dva igrača Dečića Drešaj i Matić dobili žute kartone zbog oštrih startova.
⏱️1️⃣⚽️ Utakmica na “DG Areni” je počela! Srećno Mornar.
Standings provided by Sofascore