Bivši golman Dečića, Stefan Popović, nova je akvizicija Mornara. Iako mlad, iskusni golman smatra da je ovo zaista dobra sredina za njegovu dalju afirmaciju.

Drago mi je što sam došao u klub koji je tako dobro organizovan. Barani su zadnje dvije godine u usponu, i što se tiče rezultata, ali i uslova. Takodje, ekipa je dugo zajedno, ima dosta igrača koji su u svojim karijerama osvajali trofeje i igrali u našim najvećim klubovima. Moje je mišljenje da su sve to odlični preduslovi za dobre rezultate i ove sezone. Upravo to su i neki od mojih razloga zašto sam se odlučio za Mornar – kaže Popović, i dodaje da mu je velika čast raditi u klubu čiji je trener Andrija Delibašić .

Kada je o ambicijama kluba riječ, Popović ističe da će svi u Mornaru pokušati da ostvare istorijski rezultat, plasman na evro-scenu, ali će to biti vraški teško.

– Poznato je da ove sezone samo tri ekipe idu u Evropu. Realno gledajući, Sutjeska, Budućnost i Dečić imaju veći kvalitet u odnosu na ostale rivale. Bilo bi veliko iznenađenje da neka od drugih ekipa izbori neko od ta tri mjesta. Međutim, vjerovatno sam još par ekipa, vjerovatno ćemo se ući u te prve tri ekipe, ili u krajnjem slučaju da im otežemo ostvarenje tih ciljeva.

Popović nosi lijepe utiske iz Dečića !

– Za ekipu Dečića odigrao sam godinu ipo, i saradnja je zaista bila sjajna. Nadam se da ću i oni ostvariti sve svoje ciljeve koje imaju u novoj sezoni – dodaje Popović.