Utakmicama drugog kola, u Tuzima i Pljevljima, danas će biti nastavljeno takmičenje u

Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi ⚽️⚽️.


Igor Poček i poted poraza zadovoljan je kako je barski klub protiv prvog favorita za titulu odigrao na premijeri uz opasku da se nada boljoj realizaciji navalnog reda večeras.

– Radili smo sve šta treba i pravili veliki broj prilika. Ako nam ostali segmenti igre budu kao protiv Dečića, i ako pri tom uspijemo da iskoristimo šanse koje nam se ukažu, možemo da očekujemo sva tri boda. Igrači koji izađu na teren moraće da daju svoj maksimum i da stalno tokom meča budu fokusirani na dešavanja na terenu. Teško se uzimaju bodovi, teško je osvojiti jedan, a kamoli tri. To govori o kvalitetu klubova. Svakako, čeka nas neizvjesna borba, ali se nadam da će derbi opravdati naša očekivanja – rekao je Poček.

Utakmicu pod Golubinjom (21:00 sat) sudi Miloš Bešović iz Podgorice, dok će mu asistirati Vladislav Radenović (Herceg Novi) i Uroš Rašović (Podgorica).

Interasantno je da će po drugi put u dva kola utakmicu Mornara prenositi kablovski sportski kanal 📺 Arenasport 3. Poslije premijere u Baru protiv Dečića, kamere ove televizije biće na stadionu u Pljevljima.