Mornar u nedjelju 21. maja, na stadionu “Braće Velašević” u Danilovgradu , gostuju Iskri od 18.00 sati,

U konkurenciju za tim vraćaju Matija Božanović koji je “odradio” suspenziju od dvije utakmice i Andrej Cvijović koji je pauzirao dvije utakmice zvog povrede.

Andrej Cvijović, 21-godišnji Bjelopoljac odrađuje treću sezonu u dresu Mornara, odigrao je do sada 20 utakmica ili tačnije 734 minuta na terenu , i sigurno je od mlađih igrača koji najavljuje da u narednim sezonama klub može ozbiljno računati na njega .

Andreja smo prvo pitali kako je zadovoljan svojim igrama ?

“Zadovoljan sam na ličnom planu do sada , uspio sam da odigram više dobrih utakmica u nizu, što je najvažnije dobio sam minutažu da pokažem šta znam na terenu, jedino što je nedostajalo su golovi, nadam se zajedno sa samouzdanjem koje sam stekao da će stići i golovi.

Čini me srećnim činjenica što mogu da pomognem ekipi. Srećan sam, uživam u momentu, a uživam i na terenu zahvaljujući saigračima koji iz dana u dan sve više vjeruju u mene, tako da očekujem još dobrih igara ”.

Utakmica sa Iskrom?

“Iskra je uvijek nezgodno, i za njih i za nas izuzetno važna utakmica , ove sezone smo teško izašli na kraj ali ja se nada pozitivnom rezulatatu sjutra u Danilovgradu, jer naša ekipa je pokazala da je u dobroj formi i da nastavimo niz pobjeda ”, govori Cvijović.

Sudije na sjutrašnjem meču su : Nikola Cvijović, Milutin Đukić, Marjan Paunović i IV sudija Manojlo Sekulić, Kontrolor suđenja – Božo Ćorsović.