Mornar , u okviru 9. kola domaćeg šampionata, gostuje Jezeru u Beranama u 17.00 sati (subota, 23. septembar) na kraju prvog kruga prvenstva. U pogledu ukupnog broja mečeva između ova dva kluba, statistika je prilično izjednačena.

Jezero i Mornar su se susreli 17 puta, sa Jezero je ostvarilo 5 pobeda, Mornar 4 pobede i 8 mečeva završenih bez pobjednika . U pogledu ukupnog broja golova, Jezero ima prednost sa 14 postignutih golova naspram 12 golova postignutih od strane Mornara.

Razgovaramo sa trenerom naše ekipe Zoranom Đuraškovićem, koji je pričao o remiju sa ekipom Budućnosti, o utakmici sa Jezerom, formi tima

“Mislim da smo smo u dobroj formi i zadovoljan sam načinom na koji ekipa igra. U poslednje četiri utakmice ostvarili smo dvije pobede i dva neriješena rezultata, što je odlično. Nadam se da ćemo i sjutra nastaviti taj pozitivan niz.

Imamo kadrovskih problema i neki od naših igrača neće biti u mogućnosti da nastupe sjutra. Ipak, imam potpuno poverenje u igrače koji će biti na terenu, jer znam da će dati svoj maksimum.

Naravno, žalimo što nismo ostvarili pobedu u prethodnom kolu protiv Budućnosti. Imali smo više šansi i smatram da smo zaslužili pobjedu.

Što se sjutrašnje utakmice tiče, Jezero igra odlično , što se vidi i po njihovoj poziciji na tabeli. Biće teško, ali vjerujem u svoj tim i verujem da ćemo pružiti odličnu igru.

Hvala svim našim navijačima na podršci, nadam se da ćemo ih obradovati pozitivnim rezultatom.”

Službena lica na sjutrašnjoj utakmici: Delegat: Miodrag Gardašević, Sudija: Nikola Cvijović, I pomoćnik: Miodrag Brajović, II pomoćnik: Igor Tomašević, IV sudija: Miloš Bošković, Kontrolor: Dejan Šaković.