Datum: 21. oktobar 2023.
Vreme: 15:00 časova
Stadion: FK Arsenal, Tivat

Sudije:

  • Glavni sudija: Dalibor Vujisić
  • Prvi pomoćnik: Miodrag Brajović
  • Drugi pomoćnik: Igor Tomašević
  • Četvrti sudija: Vladimir Bjelica
  • Kontrolor suđenja: Božo Ćorsović
  • Delegat: Miodrag Đukanović

Sastavi timova:

ARSENAL:

  • Dušan Puletić (G), Luka Maraš, Damjan Mugoša, Vladimir Kašćelan, Irfan Šahman, Boban Đorđević, Marko Čavor, Nikola Čelebić, Petar Mališić, Jovan Mirković, Ćetko Manojlović (C).

MORNAR:

  • Stefan Popović (G), Chris Marlon Ondong-Mba, Armin Imamović, Filip Mitrović, Andrija Kolundžić, Balša Dubljević, Velimir Ljutica, Siniša Stevanović, Marko Ćetkovi, Andrija Kaluđerović (C), Demir Škrijelj.

Završena je utakmica u Tivtu rezultatom remijem konačan rezultat je onaj iz prvog poluvremena 2-2. Mornar je bio bolji rival na terenu po svemu viđenom , bravo za momke za zalaganje na teškom terenu. Idemo dalje.

77. minut – U ekipi Mornara dolazi do dvostruke izmjene: Seratlić ulazi umjesto Imamovića, Okamoto zamjenjuje Kolundžića.
71.minut, došlo je do prinudne izmjene u ekipi Mornara. Demir Škrijelj je morao napustiti teren nakon jednog udarca u duelu i nije mogao nastaviti utakmicu. Zamijenio ga je Danijel Nikolić, koji se oporavio od povrede. Ovo su prvi minuti Nikolića u novoj sezoni.
64.minut – Nova velika šansa za Mornar! Ovaj put je Kolundžić bio u prilici da postigne gol.
60. minut – Auuu, Šta smo promašili , prvo je šutirao Mba, Puletić je odbio loptu do Dubljevića sa oko 7-8 metara pogodio stativu. Šteta.
54.minut, šansa za Arsenal! Đorđević je šutirao sa oko 20 metara, ali Stefan popović je bio siguran.
Počelo je drugo poluvrijeme utakmice u Tivtu. ⚽️🔥
Završeno je prvo poluvrijeme utakmice između Arsenal Tivata i Mornara Bar rezultatom 2-2. Naša ekipa se bolje snašla na izuzetno teškom terenu, zbog obilne kiše koja je prethodila početku utakmice. Ostaće da se nalazira situacija kada je Đođević postigao drugi gol za Arsenalm jer je na tv prenosu djelovalo ako ofsajd pozicija.
39.minut – Arsenal je izjednačio! Golom Bobana Đorđevića, asistent je bio Irfan Šahman. Igrači Arsenala su signalizirali ofsajd poziciju, ali sudija Dalibor Vujisić je pokazao na centar, priznavši gol.
19. minut – Mornar vodi! Bila je to sjajna akcija iz tri poteza. Kolundžić je izveo korner skraćeno do Stevanovića sa desne strane, a ovaj je centrirao. Ljutica je efektno glavom postigao gol za rezultat 1-2! 🙌⚽️

15.minut – GOOOL za Mornar! Siniša Stevanović je šutirao sa oko 25 metara , lopta je dobila neobičnu putanju odskočila ispred Puleića, prevarila ga i završila u mreži! ⚽️🔥
6. minut – Gol za Arsenal! Strijelac je Damjan Mugoša! ⚽️
1.minut , Utakmica u Tivtu je počela! Srećno Mornar! ⚽️🙌