Mornar , u okviru 14. kola domaćeg šampionata dočekuje Dečić Na Topolici – utakmica se igra sjutra (subota, 28. oktobar) u 17.00 sati.

Naš tim i trenutni lider na tabeli su do sada odigrali 26 međusobnih utakmica – Mornar je upisao 10 trijumfa, 4 puta je viđen neriješen rezultat, dok je Dečić slavio na 12 utakmica.

Na Topolici Mornar je dočekao Dečić 12 puta i ima bolji skor na domaćem terenu, 7 puta ostvarena je pobjeda a 3 puta je Dečić odnio pobjedu a 2 utakmice su završene remijem.

Mornar će sjutra biti oslabljen, zbog žutih kartona u ekipi neće biti Marka Ćetkovića, A listi povrijeđenih (Vujačić, Raičević, Božanović i Gazivoda) igrača pridružio se i Jovan Baošić.

Velimir Ljutica najavljuje sjutrašnju utakmicu:

21
#
21
Name
Velimir Ljutica
Nationality
mne Montenegro
Position
CB
Birth
17
Height
183
Current Team
FK Mornar

 Biće ovo, siguran sam, jako zanimljiva i neizvjesna utakmica. I mi i Dečić smo u usponu forme i mislim da će biti velika borba na svakom dijelu terena. U svakom slučaju, mi izlazimo na teren sa puno samopouzdanja. Igramo kući i moramo od prvog minuta nastojati da nametnemo svoj stil i pokušamo da zaustavimo Tuzane – kaže Ljutica.

Glavni sudija: Predrag Radovanović, I pomoćnik: Aleksandar Đikanović, II pomoćnik: Marko Gojković, Četvrti sudija: Vojin Vojinović, Kontrolor suđenja: Ranko Spasojević, Delegat: Radojica Klačar