Mornar gostuje ekipi Jedinstva France u Bijelom Polju u okviru 15. kola domaćeg šampionata. Početak utakmice zakazan je za 14:00 sati (nedelja, 5.novembar).

Nakon izazovne nedelje u domaćem fudbalu, u kojoj se ekipa Mornara suočila sa dva poraza, iako su igrali dobro i sa maksimalnim zalaganjem svih igrača na terenu. Prvo su doživeli poraz u prvenstvu od prvoplasiranog Dečića.

Na toj utakmici, Mornar je propustio nekoliko dobrih prilika u prvom poluvremenu i imao prednost igrača više, ali nisu uspeli pronaći put do mreže protivnika.

Slična priča odigrala se i u Kupu Crne Gore, dje je Mornar doživeo poraz nakon izvođenja penala, iako su imali dva gola prednosti već u 11. minuti. Ali treba istaći da su Dečić i Budućnost ekipe sa mnogo većim budžetima i većim igračkim rosterom, i da je Mornar pokazao da ima kvalitet da se “nosi” sa svim ekipama.

Ekipa Mornara pokušaće da se domogne bodova u Bijelom Polju da se vrati na pobednički put.

23
#
23
Name
Balša Dubljević
Nationality
mne Montenegro
Position
DM
Birth
21
Height
180
Weight
70
Current Team
FK Mornar
Past Teams
FK Petrovac, FK Sutjeska

Meridijanbet 1.CFL

SeasonTeam
2023/24FK Mornar
Total-

Balša Dubljević, igrač Mornara, iznio je svoje razmišljanje o predstojećem susretu:

“Igramo protiv jako dobre i nezgodne ekipe, posebno na domaćem terenu. Biće ovo teško gostovanje, a još više iz razloga što se moramo vratiti igrama i rezultatima koje smo imali do utakmice sa Dečićem. Definitivno ćemo ići na pobjedu, kao i svaku utakmicu do sada, i nadam se da ćemo uspjeti. Ta tri boda bila bi nam jako bitna za nastavak prvenstva i priključak gornjem dijelu tabele – kaže on.

Meč na stadionu u Bijelom Polju sudiće Nikola Dabanović iz Podgorice, a pomagaće mu Dragan Vujović sa Cetinja i Vasko Dragojević  iz Podgorice.