Mornar dočekuje Jedinstvo Francu sjutra (9.03.2024.) na “Topolici”. Početak utakmice je zakazan za 18 časova. Ne sumnjamo da će navijači Mornara ispuniti stadion u ovoj izuzetno važnoj utakmici i da će naša ekipa doći do novih tri boda u borbi za Evropu.

Ekipa Mornara neće moći računati na Balšu Vukotića, koji je dobio crveni karton u zadnjoj utakmici protiv Mladosti Lob bet, i na Marlona Ondonga, koji takođe neće moći igrati zbog tri žuta kartona i Andriju Kolunđžića koji je već duže vrijeme odsutan zbog povrede.

Razgovaramo sa kapitenom ekipe, Aleksandrom Vujačićem, o sjutrašnjoj utakmici:

“Što se tiče sutrašnje utakmice, očekujemo, naravno, nastavak pozitivnog niza. Idemo utakmicu po utakmicu, čvrsto stojimo na zemlji, ali smo svjesni svojih kvaliteta i mogućnosti. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju da nas podrži, jer smatram da smo to zaslužili svojim partijama, ne samo u drugom dijelu nego i od početka sezone.” Jasan je Vujačić.

Službena lica za sjutrašnju utakmicu : Miloš Jovović Podgorica Delegat, Miloš Savović Podgorica Sudija, Marjan Paunović Berane I pomoćnik,
Miodrag Brajović Podgorica II pomoćnik, Savo Vujović Cetinje IV sudija, Ranko Spasojević Podgorica Kontrolor.

Zadnja utakmica Jedinstva France i MOrnara koja je završena 1:1 ( 5.11.20223)