Mornar sjutra, u okviru 25. kola domaćeg šampionata, gostuje pljevaljskom Rudaru pod – utakmica počinje u 14.00 sati, Rudar je pokazao u nastavku prvenstva da je “nezgodna ekipa ” i našoj ekipi biće potrebna dobro fudbalsko izdanje u Pljevljima da dodju do novih bodova.

Za sutrašnju utakmicu svi će biti u konkurenciji za tim, osim Demira Škrijelja zbog žutih kartona i Andrije Kolunđžića zbog povrede.

Razgovaramo s Velimirom Ljuticom koji će se nakon utakmice sa Rudarom (sutra) i Budućnosti (nedelja) priključiti mladoj reprezentaciji Crne Gore. “Sokoli” će do 18. marta trenirati u Podgorici, nakon čega će putovati u Norvešku na turnir na kojem će učestvovati i domaćin, Bosna i Hercegovina, i Izrael.

“Sutra nas očekuje vrlo teška utakmica protiv protivnika koji, po igrama, ne zaslužuje baš poziciju na kojoj su trenutno.

Ekipa Rudara će kao i svaka ekipa ove godine pokušati da nam uzme bodove, ali mi ćemo pokušati da na terenu prenesemo naš stil igre i nadamo se nastavku pozitivnog niza. Atmosfera u ekipi je fantastična, kao i cijeli dio sezone.

Očekujem da će tako i ostati i da ćemo sa osmijehom na licu vratiti se u Bar i dočekati u nedelju šampiona Crne Gore, ekipu Budućnosti.” Jasan je Ljutica.

Podjetimo se utakmice Mornar – Rudar 2:1 iz 16.kola Meridijanbet 1.CFL