MERIDIANBET 1. CFL 23/24

29. kolo

Gradski stadion, Nikšić

07.04.2024.

15:00

Glavni sudija: Miloš Bešović, I pomoćnik: Vladislav Radenović, II pomoćnik: Miladin Nelević, Četvrti sudija: Radoje Pajović, Kontrolor suđenja: Miloš Novović, Delegat: Miodrag Đukanović

79.minut: ⚽️ Odlična šansa za Škrijelja , koji je bio u sjajnoj poziciji sa 7-8 metara udaljenosti od gola Mornara. Prethodio je sjajan pas Marka Ćetkovića.
74. minut: ⚽️ Dvostruka izmjena u redovima Mornara! Seratlić i Kolunđžić su ušli na teren, dok su Vušurović i Vukotić napustili igru. 🔄
71.minut : 2:0 za Sutjesku , strijelac Duša Vuković posle asistencije Grivića , on je sa oko deset metara savladao nemoćnog Popovića.
69.minut: ⚽️ Nova izmjena u redovima Mornara! Ćetković je zamijenio Filipa Mitrovića
65. Minut : Auuu, šta je Giljen odbranio Ndong Mba , prethodio je odlićan solo prodor Vukotića , koji je asistirao za Mba.
58.minut, gol za Sutjesku, centaršut Vukovića , Vuk Striković je zakačio loptu lijevom nogom , koja j eotišla u kontara ugao napšeg gola.
47.minut : Odličan šut Vušurovića sa ivivce kaznenog prostora , odbio je Giljen , pokušao je i Škrijelj glavom ali neprecizno.
46.minut: ⚽️ Počelo je drugo poluvrijeme u Nikšiću! 💥 Izmjena u Mornaru, debi japanskog internacionalca Kishija, koji je zamijenio Vukovića. 🇯🇵⚓️
45+ 2 , Kraj prvog poluvremena, Sutjeska i Mornar igraju bez golova, oprezno i bez “velikih” šansi .
43. minut : Nova šansa za Sutjesku , tačnije sa 8-9 metara Dušan Vuković šutirao visoko preko gola.
31. minut : Šansa za Mornar šutirao je Škrijelj , lopta je pogodila spoljni dio mreže.
19.minut: Nesporazum izmedju Baošića i Popovića , ali srećom lopta je “otišla” pored gola.
18.minut: ⚽️ Šansa za Sutjesku! Šaletić izvodi korner, a Vuković pokušava glavom i pogađa prečku, izgleda da je prema putu ka golu lopta zakačila jednog našeg defanzivca.
1.minut: ⚽️ Početak utakmice u Nikšiću! Naprijed Mornar! 🔥🔵⚪️ Utakmica se igra skoro po idealnim vremenskim uslovima , pred oko 400 gčledalaca na “Gradskom stadionu” u Nikšiću.